home-page-slider

Vakantie waddenzee

2 luxe vakantiewoningen

Luxe vrijstaande vakantiewoningen op percelen van ca. 320 m² met eigen parkeerplaats. Aan de achterzijde van de vakantiewoningen een prachtig weids uitzicht over de weilanden. Geschikt voor 6 personen gelegen op Chaletpark de Wierde op het voormalige eiland Wieringen te Den Oever (Noord-Holland).

Chaletpark de Wierde, een klein en gezellig familiepark met een receptie, mooie vijverpartijen en diverse speeltoestellen voor de kinderen. En op loopafstand een kindvriendelijk restaurant. Het park is gelegen aan de internationale beschermde “Wierdijk” Dit alles op steenworp afstand van de Waddenzee het Amstelmeer, IJsselmeer en het Robbenoordbos.

De Waddenzee, droom van de zeilers, eldorado van sportvissers. Het IJsselmeer met zijn prachtige havens. Vanuit de open jachthaven van Den Oever zijn 10 aanloophavens binnen bereik. En het Amstelmeer, surfgebied bij uitstek. Met het voor de kinderen uitzonderlijke veilige Lutjestrand.

De vakantiewoningen zijn modern en compleet ingericht en voorzien van alle gemakken. De totale woonoppervlakte is 85m². Er zijn drie slaapkamers waarvan een met balkon, deze kamers zijn voorzien van 6 luxe 1 persoons Auping bedden.

Deze unieke vakantiewoningen zijn de bestemming om het Waddengebied uitgebreid te verkennen!